Presja

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Presja është shenjë pikësimi (,) që tregon një pushim të shkurtër dhe ndan një fjalë, një grup fjalësh ose një a më shumë fjali.