Prishtina dhe rrethina : (1918-1941)

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Prishtina dhe rrethina : (1918-1941) libër me autor Izber Hoti dhe redaktor Nazmi Rrahmani. Botuar në Prishtinë nga "Faik Konica", në vitin 2009. Faqet e librit 163.