Programet aplikative

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Shko te: navigacion, kërko

Programet aplikative jane programe te cilat mund te instalohen dhe cinstalohen nga perdoruesi. Jane të gjtha programet që ju i shfrytëzoni pasi sistemi operativ të jetë vënë në lëvizje PROGRAMET APLIKATIVE JANë: 1.microsoft word 2.microsoft excel 3.programi i bazes se te dhenave 4.microsoft pover point 5.web browser 6.programi per krijimin e web faqeve 7.photoshop 8.autokad 9.mathcard 10.programi per llogari,list pagash