Pulëbardhat e Ulqinit

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Pulëbardhat e Ulqinit : haiku libër me autor Milianov Kallupi dhe Anton Papleka (red,). Botuar në Tiranë nga "Vllamasi", në vitin 2010. Faqet e librit 120.