Punëtoria kosovare forcë reale për liri kombëtare dhe demokraci

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Punëtoria kosovare forcë reale për liri kombëtare dhe demokraci : intervista, fjalime dhe biseda libër nga Hajrullah Gorani. Botuar në Tiranë; Biel : "Pjetër Bogdani", në vitin 1991. Faqet e librit 160.