Pupëza : tregime e përralla

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Pupëza : tregime e përralla. Libër me autor Qamil Batalli. Botuar në Tiranë në vitin 1976 nga "Naim Frashëri". Libri ka 44 faqe.

Shënime: Letërsia shqipe, letërsia për fëmijë, tregime dhe novela, përralla.