Që kur dhelpra hodhi lumin

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Që kur dhelpra hodhi lumin.JPG

Që kur dhelpra hodhi lumin Autori: Met Gjergji. Botuesi: Toena. Faqet e librit 132.

Fabula zbavitëse dhe interesante që i kënaqin fëmijët. Një libër për të mbushur më së miri kohën e fëmijëve duke u argëtuar, por edhe duke përfituar prej tyre. Personazhe, si shpeshherë në fabula, janë kafshët. Ata paraqiten me veçoritë e karakteristikat që kanë duke dashur të japin një mesazh, të cilin ua lëmë fëmijëve ta zbulojnë.