Qarku i Kukësit në rrjedhën historike

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Qarku i Kukësit në rrjedhën historike : ndarja administrative dhe qeverisja vendore libër me autor Xhavit Lashi dhe Fejzulla Gjabri (red.), Isa Halilaj (rec.). Botuar në Tiranë nga "Kristalina-KH", në vitin 2017. Faqet e librit 544.