Qeverisja dhe udhëheqja në arsim

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
New Picture (16).png

Qeverisja dhe udhëheqja në arsim është një libër, punim shkencor mbi qeverisjen dhe udhëheqjen e sistemit edukativ dhe shkollor.

Ky punim është përgatitur nga Halim Hyseni, Jonuz Salihaj, Nikoleta Mita dhe Dukagjin Pupovci dhe përdoret gjatë mësimit të mësimdhënësve dhe pedagogëve të niveleve të ndryshme duke fillar nga mësuesit e shkollave fillore.