Qevqep Kambo

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Qevqep Kambo, (lindur më 1924, vdekur më 2000 në Tiranë) është kimist dhe përkthyes i letërsise (polake dhe italiane) në gjuhën shqipe.