Qymyri i Republikës së Kosovës

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Qymyri i Republikës së Kosovës libër me autor Minir Dushi dhe Fejzullah Krasniqi (red.). Botuar në Prishtinë nga Akademia e Shkencave dhe e Arteve e Kosovës, në vitin 2012. Faqe 544.