Qyteti i Vlorës dhe ndërtuesit e tij

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Qyteti i Vlorës dhe ndërtuesit e tij libër me autor Vangjel Loli. Botuar në Tiranë nga "Toena", në vitin 2005. Faqe 112. ISBN 99943-1-045-3