R. Kan Albay

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

R.Kan Albay aktor Turk i lindur 1 shtator te vitit 1971 ne veri te Belgjikës esht i njohur si aktor qe luan ne filma aksison dhe kriminalstik.

Ky artikul duhet te prmisohet