Jump to content

Ra Berati

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Ra Berati : roman me autor Bilal Xhaferi dhe Nazmi Rrahmani (red.). Botuar në Prishtinë nga "Rilindja", në vitin 1995. Faqet e librit 208.