Jump to content

Radio Dodona

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Radio Dodona ka filluar punën me 10 gusht 2000Drenas, nga një staf entuziastes. Fillimisht ka transmetuar program 16 orësh nga ora 8.00 deri në ora 24.00. Që nga viti 2002 transmeton program 24 orë. Është medium i pavarur, e cila vetëfinancohet. Gjatë vitit 2002 është mbështetur materialisht nga OSBE-ja dhe atë në shumë prej 3.800 €.

Transmeton programe nga më të ndryshmet, për të gjitha moshat. Radio Dodonën transmeton programin në frekuencat tokësore 88.2 mhz, pastaj përmes buqetës satelitore ”Albanica-Sat” si dhe në adresën elektronike www.radiododona.com.

Ka një staf të kualifikuar prej tetë punëtorësh nga të cilët 6 janë gazetarë, folës dhe moderator ndërkaq 2 janë operator.

Lidhje të jashtme[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

www.radiododona.com