Ramadan Bigza

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Ramadan Bigza gazetar shqiptar, ka lindur më 21 mars 1952.

Ramadan Bigza ishte një gazetar i njohur sportiv në Shqipëri dhe Greqi, si dhe redaktor në disa gazeta shqiptare në Greqi. Ka shërbyer në gazetën “Jeta e re”, në Radio Shkodra, "Sporti Shqiptar" dhe gazetat shqiptare në Athinë “Gazeta e Athinës”, dhe vitet e fundit në “Albania Press”, si kryeredaktor. U nda nga jeta në Athinë më 28 maj 2016.