Rasti Nxënsit nga Tirana

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Rasti i nxënësve shqiptarë është një akcion taktik i Doktrinës së shenjt sebe për mbajtjen në agjenda të mediave arsyetimin e existimit të enklavave dhe mbajtjen në jetë të doktrinës tek banorët serbë që kërkojnë një jetë të qetë.

Ky rastë ka ndodhur me nxënsit e një shkolle të mesme nga Tirana, të cilët ishin vendosur në një nga hotelet në Brezovicë, përjetoj çaste dramatike keqtrajtimi nga personeli sërb. Shumë nga ata ishin për herë të parë në Kosovë dhe e përjetuan nga afër “ mikëpritjen “ sërbe në atë enklavë.