Reforma kushtetutare me vështrim mbi pozitën e KSA të Kosovës

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Reforma kushtetutare me vështrim mbi pozitën e KSA të Kosovës libër me autor Enver Rexhepi dhe Esat Stavileci. Botuar në Prishtinë nga "Rilindja", në vitin 1973. Faqe 140.