Refugjatët kosovarë, Kavajë 1999

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Refugjatët kosovarë, Kavajë 1999 : ngjarje historike me autor Shefik Myftiu dhe Lytfi Dermyshi (red.). Botuar në Kavajë, në vitin 2008. Faqet e librit 174.