Regjistrimi i përgjithshëm i njësive ekonomike bujqësore : 1-30 qershor 1998 : Prefektura Korçë : të dhëna përfundimtare

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Regjistrimi i përgjithshëm i njësive ekonomike bujqësore : 1-30 qershor 1998 : Prefektura Korçë : të dhëna përfundimtare = General census of agricultural holdings : 1-30 june 1998 : Prefecture of Korca : definitive data libër nga Instituti i Statistikave dhe Myhjidin Llagami (përg.) Sotiraq Prifti (përg. në angl.). Botuar në Tiranë nga INSTAT, në vitin 2001. Faqe 281. ISBN 99927-762-0-X