Regjistrimi i vendbanimeve dhe i popullsisë albane të Kosovës : (sipas defterëve osmanë të shekullit XV)

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Regjistrimi i vendbanimeve dhe i popullsisë albane të Kosovës : (sipas defterëve osmanë të shekullit XV) libër me autor Iljaz Rexha dhe Dritan Egro (rec.), Gjon Berisha (rec.). Botuar në Prishtinë nga Instituti i Historisë "Ali Hadri", në vitin 2016. Faqe 543.