Rendi Aphanipterat

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Rendi Aphanipterat është grup i insekteve me disa veti të njejta. Ky rend përfshinë rreth 1300 lloje të insekteve. Këta janë insekte pa krah me trup të shtypur anash dhe me madhësi nga 1 gjer në 6mm.