Reporteri

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Reporteri. Nr.2 - Maj 2012.JPG

Reporteri Botim i Departamentit të Gazetarisë dhe Komunikimit në Universitetin e Tiranës.