Revolucioni popullor dhe vendosja e regjimit të demokracisë popullore në Shqipëri

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Revolucioni popullor dhe vendosja e regjimit të demokracisë popullore në Shqipëri libër me autor Foto Çami. Botuar në Tiranë nga "Mihal Duri", në vitin 1959. Faqe 50.