Rhythmbox

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Rhythmbox është një audio player që luan dhe ndihmon të organizoni muzikën tuaj digjitale. Rhythmbox është software i lirë, i projektuar për të punuar në mënyre efikase në GNOME Desktop duke përdorur GStreamer media. Megjithatë, funksionet e Rhythmbox janë aktive dhe në mjedise të tjera përveç GNOME desktop.