Riza Taushani

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Riza Taushani,(Vlorë, 10 tetor 1920) ka qenë jurist, punonjës i administratës së lartë shtetërore si dhe ambasador i Shqipërisë në Algjeri në vitet 1965-1968.