Jump to content

Robert I i Francës

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Robert I i Francës

Para se të ishte Robert, I, ai ishte Kont i Poitiers, Markez i Neustrisë dhe Orleans dhe Kont i Parisit. Robert i Poitiers dhe Robert i Parisit