Rockefeller Brothers Fund

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Shoqënia e Vëllaznis Rokfellerë (org. Rockefeller Brothers Fund, shkurtesa rbf) është një organizat me seli në ShBA dhe është aktive në nivel ndërkomtarë.

Sipas paraqitjes së saj të publikuar, është një shoqëri e angazhuar për ndryshime shoqërore me qëllim arritje të drejtësi dhe ambientit më të mirë të jetës.[1]

Në kuadër të angazhimit të kësaj organizate, bijen veprimet e saj nëpërmjet formave të ndryshme organizative dhe teritoret e shqiptare. Si shoqëri është edhe donatore e nxitjes së themelimit të formave të organizimit dhe për një pjesë të tyre edhe është financuese e rregullt.[2] Organizata nuk ka prezencë fizike në trojet shqiptare.

Burimi i të dhënave[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

  1. ^ Amza zyrtare
  2. ^ Amza GAP, Donatorët dhe partnerët

mos i bini ne grusht me kto budalliqe.rockefeller ishte nje nga me te pasurit ne amerike ne vitet 1850 e me tej,