Roland Schütt

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Fritiof Roland Schütt (18 prill 1913 - 10 nëntor 2005) ishte shkrimtarë suedezë. Ai ishte djali i Fritiofit dhe Zipës. Nëna e tij Zipa ishte ruso-hebre. Babai i tij Fritiof ka përhapur literaturë socialiste. Vëllai i tij Bertil Schütt ishte shkrimtarë.