Roli i teknologjisë së informacionit dhe komunikimit në zhvillimin e shoqërisë shqiptare : përmbledhje e punimeve të konferencës shkencore, Tiranë, 17-18 qershor 2010

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Roli i teknologjisë së informacionit dhe komunikimit në zhvillimin e shoqërisë shqiptare : përmbledhje e punimeve të konferencës shkencore, Tiranë, 17-18 qershor 2010 libër me autorë kolektivë nga Universiteti i Tiranës dhe Fakulteti Ekonomik. Botuar në Tiranë nga "ASD", në vitin 2010. Faqe 580.