Roli i universiteteve për integrimin në shoqërinë europiane të dijes : konferenca e parë ndërkombëtare në shkencat e edukimit : Vlorë, 7-8 maj 2010

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Roli i universiteteve për integrimin në shoqërinë europiane të dijes : konferenca e parë ndërkombëtare në shkencat e edukimit : Vlorë, 7-8 maj 2010 libër nga Vilma Bello (red. shkenc.) dhe autorë kolektivë nga Universiteti "Ismail Qemali". Botuar në Vlorë nga "Europrint", në vitin 2011. Faqe 524.