Rrënjë dashurie : shkodranët për Kosovën

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Rrënjë dashurie : shkodranët për Kosovën : vështrim në histori, arsim, kulturë dhe arte. Libër me autor Isa Alibali dhe Brixhilda Xhaferi (red.). Botuar në Tiranë nga "Geer", në vitin 2012. Faqe 268.