Jump to content

Rrathët e drithërave

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Rrathët e drithërave

Rrathët e drithërave janë forma dhe figura gjeometrike të vizatuara nëpër ara drithërash apo të mbjellash të ngjashme dhe që mund të shihen vetëm nga lartësia dhe ajri. Ato formohen nga shkelja, përkulja, thyerja, në një mënyrë të njëtrajtëshme, apo prerja e bimëve.

Kjo dukuri është vëzhguar që në vitet 1970Angli.

Krijuesit e rrathëve të drithërave

[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Teori të ndryshme

[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Lidhje të jashtme

[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]