Rrethanat shoqërore dhe politike në Kosovë : 1918-1941

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Rrethanat shoqërore dhe politike në Kosovë : 1918-1941 libër me autor Hakif Bajrami. Botuar në Prishtinë nga Instituti i Historisë, në vitin 1981. Faqe 363.