Rrugë shkretëtire Kajro-Aleksandria

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Lindja e diellit në rrugën Kajro-Aleksandria

Rruga shkretëtire Kajro-Aleksandria është rrugë që lidhë Kajron me Aleksadrinë. Rruga është 220 km e gjatë. Gjatë natës, rruga është e errët dhe nuk ka drita, por ka shumë trafikë shenjë që i ndihmojnë vozitësit për të vozitur.