Rruga e Arbërit (Gazetë)

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Rruga e Arbërit është gazetë e përmuajshme në gjuhën shqipe, e cila botohet nga Lidhja e intelektualëve Dibranë.

Qëllimi[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Gazeta shërben si një mjet mediatik, ku lulëzojnë mendimi dhe aftësitë e intelektualëve që po kontribuojnë në fusha të ndryshme, që nga biznesi i ndërtimit dhe ai tregtar, e deri në fusha më speciale të jetës shoqërore, ekonomike, kulturore dhe politike. Filozofia e gazetës është bashkëpunimi pa komplekse midis njëritjetrit, duke u ndarë për nga bindjet politike por duke u bashkuar në vlerat tona historike, etnike, kulturore dhe shpirtërore.


Lidhje të jashtme[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]


Numra të gazetës[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]