Rudolf Kirchschläger

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Rudolf Kirchschläger..jpg

Rudolf Kirchschläger (20 mars 1915 - 30 mars 2000) ishte një diplomat austriak, politikan, gjykatës dhe nga 1974-1986 Presidenti i tetë i Austrisë.