Safer Tahiri

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Safer Tahiri ka lindur më 26 janar 1977 në Radushë, Shkup. Bashkëpunëtor i lartë shkencor, Doktor i shkencave të komunikimit.


Botime - Punimet shkencore[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

  • “Veprimtaria atdhetare e Hasan Prishtinës (2012)”, në bashkautorësi me Skender Asanin dhe Mehmet Prishtinën;
  • “Kontributi kombëtar i gazetës Shkupi (2012)”, revista “Kërkime historike”, SHHSHM, Shkup;
  • “Të rinjtë midis mediave dhe letërsisë (2012), revista Scupi, ITSHKSH, Shkup;
  • “Raportimi i mediave mbi tërmetin e vitit 1963 në Shkup”, “Kërkime historike”, SHHSHM, Shkup;
  • “Raportimi i mediave mbi divesitetet”, 2012, botim i veçantë i Institutit Maqedonas të Medias, Shkup;
  • “Globalizimi dhe identiteti i shqiptarëve”, revista Studime albanologjike, 2012, ITSHKSH, Shkup;
  • “Retorika e Hasan Prishtinës”, revista shkencore Scupi, 2012, ITSHKSH, Shkup;