Sala Berisha-Shala

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Sala Berisha-Shala është deputete e Republikës së Kosovës, anëtare e Partisë Demokratike të Kosovës (PDK), dhe Grupit Parlamentar të PDK-së.

Të dhëna personale[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

 • E lindur më 10.03.1963 në Vasilevë - Drenas
 • E martuar, tre fëmijë

Arsimimi[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

 • Fakulteti Xehëtaro-metalurgjik - Gjeologji (1991)

Aktivitetet e tanishme apo paraprake[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

 • Mësimdhënëse (lëndët profesionale), Shkolla e Mesme Teknike "Fehmi Lladrovci", Drenas (1991-1998);
 • Anëtare e Kryesisë së KMDLNJ-së në Drenas (1991-1997);
 • Sekretare e Shoqatës së Burgosurve Politikë, Drenas (1994-1998);
 • Korporata Elektroenergjetike e Kosovës (Gjeologe e Minierave) ( 1999-2002);
 • Anëtare e Kryesisë së GDK-së (2000-2002);
 • Këshilltare e Asamblesë Komunale në Drenas (2000-2002);
 • UNMIK - Drejtoria e Minierave dhe Mineraleve (Gjeologe për Resurse Minerale) 2002-2004;
 • UNMIK - Komisioni i Pavarur për Miniera dhe Minerale (2005).

Gjuhët[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

 • Anglisht (mesatare)
 • Frengjisht (mesatare)

Lidhje të jashtme[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

http://www.kuvendikosoves.org/?cid=1,102,451