Sami Spahiu

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Drejtor i Drejtorisë për Mbrojtje dhe Shpëtim Komuna e Gjilanit Republika e Kosovës Politikan Artist (Piktorë) Anëtar i Rotary Club Gjilani Sami Spahiu Director for Rescue and Defense Municipality of Gjilan/Kosova Politician Artist (Painter) Member of Rotary Club Gjilani
Drejtor i Drejtorisë për Mbrojtje dhe Shpëtim Komuna e Gjilanit Republika e Kosovës

Sami Spahiu

Drejtor i Drejtorisë për Mbrojtje dhe Shpëtim Komuna e Gjilanit Republika e Kosovës

Politikan

Artist (Piktorë)

Anëtar i Rotary Club Gjilani

Sami Spahiu

Director for Rescue and Defense Municipality of Gjilan/Kosova

Politician

Artist (Painter)

Member of Rotary Club Gjilani