Jump to content

Samsung Galaxy S IIII

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Samsung Galaxy S4 është lirimin më i ri i smartphones premtuar parametrat e avancuar që i japin një shumë e teknologjisë për përdoruesit e tij. Gjithkush tashmë blerjen e telefonave me sistemet operative, të jetë ajo Android, iOS apo Windows Phone, blerjen e cilësisë kohë për të marrë në internet, të marrin fotografi, të përdorin aplikacionet më të mira, një nga më të parashikuar për këtë vit është padyshim S4 Galaxy .Fillimin zyrtar është planifikuar për 14 mars 2013 me sloganin e mëposhtme fraza "Bëhuni gati 4 Galaxy ardhshme", e cila në mjete portugeze "Përgatitja për Galaxy ri." Vazhdo leximin dhe të mësojnë të gjithë në lidhje me lirimin e ri.

Twitter Samsung Mobile postuar vëmendjen e të gjithë dashamirët e teknologjisë, duke shkruar "Jini i pari në botë për të përjetojnë atë," shumë njerëz janë duke pritur me padurim blerjen e këtij telefoni të pabesueshme.