Selim Belortaja

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Selim Belortaja është ngarkuar në vitin 2017 me funksion si Ambasador i Jashtëzakonshëm dhe Fuqiplotë i Republikës së Shqipërisë rezident në Republikën Popullore të Kinës dhe jo rezident në Republikën e Koresë, në Republikën Popullore Demokratike të Koresë, në Republikën Popullore të Mongolisë, Republikën Socialiste të Vietnamit dhe Republikën Popullore të Bangladeshit.


Stub biografi.png Ky artikull në lidhje me Biografia është i cunguar. Mund të ndihmoni Wikipedinë duke e përmirësuar.