Jump to content

Selma Sotirllari

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Selma Sotirllari

Aktore shqiptare. Selma Sotirllari ka interpretuar në 7 filma artistik. Pavarësisht se roli i saj i parë është në filmin "Qyteti më i ri në botë" do të bëhet e njohur për publikun në rolin e jetës në filmin "Beni ecën vetë" në vitin 1975. Roli i saj i fundit do të jetë roli i Elit në filmin me metrazh të shkurtër "Babai i Studentit" në vitin 1988.

Aktore


Kinematografi

1988 -- Babai i Studentit.....................Eli

1979 -- Mësonjëtorja.........................Afërdita

1978 -- Dollia e dasmës sime................Motra e vogël e Belës

1978 -- Pranverë në Gjirokastër.............Mbesa e Petros

1977 -- Tomka dhe shokët e tij.............Tefta

1975 -- Beni ecën vetë..................Jeta

1974 -- Qyteti më i ri në botë...............Një nga fëmijët