Jump to content

Seminari XXXIX

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Seminari i 39-të Ndërkombëtar për Gjuhën, Letërsinë dhe Kulturën Shqiptare
38-të ←
→ 40-të

23 gusht 2019 – 3 shtator 2019
DrejtorShkumbin Munishi
DekanLindita Rugova
RektorNaser Sahiti
ModeratorKadire Binaj

Seminari Ndërkombëtar për Gjuhën, Letërsinë dhe Kulturën Shqiptare 2021 është sesioni i 39-të i Seminarit Ndërkombëtar për Gjuhën, Letërsinë dhe Kulturën Shqiptare dhe po mbahet nga 23 gusht - 3 shtator 2019 në Prishtinë, Kosovë.