Sfida e gjeniut : Kadare, ekzili, Kosova

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Sfida e gjeniut : Kadare, ekzili, Kosova libër me autor Shaip Beqiri dhe Adem Demaçi (red.), Teki Dërvishi (red.). Botuar në Prishtinë; Zvicër, nga "Gjon Buzuku", në vitin 1991. Faqet e librit 491. ISBN 86-7785-006-6