Shërbimi im diplomatik në Shqipëri : kujtimet e ambasadorit të BRSS në Shqipëri : (1946-1952)

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Shërbimi im diplomatik në Shqipëri : kujtimet e ambasadorit të BRSS në Shqipëri : (1946-1952) libër me autor Dimitr S. Cuvahin dhe Gjergj P. Titani (përkth. nga origj.), Robert Vullkani (përkth. nga origj.), Mukades Mançe (red.). Botuar në Tiranë nga "Almera", në vitin 2009. Faqe 166.