Shampoja

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Shampoja është një produkt për kujdesin e flokëve, zakonisht në formën e një lëngu të trashë, që përdoret për pastrimin e flokëve. Më rrallë, shampoja gjendet në formatin e kallëpit të ngurtë. Shampoja përdoret duke e aplikuar në flokë të lagur, duke e masazhuar produktin në lëkurën e kokës dhe më pas duke e shpëlarë. Disa përdorues mund të ndjekin një larje me shampo me përdorimin e kondicionerit të flokëve.