Shehadin Zenuni

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Shehadin Zenuni është i lindur me 13.08.1982. ne Prizren. Karrierën hendbollistike e filloj qysh ne rini te hershme (ne shkollën fillore) ne Prizren. Ne vitin 2001 kalon ne K.H. Prishtina, tani ne Vellaznimin e Gjakovës tani ne Besën e Pejës tani apët kthehet ne Prishtine dhe ne fund e përfundon karrierën (jo zyrtarisht) ne K.H. Prizreni. Edhe pse me jo dëshirën e vete e përfundon karrierë, si lojtar i ri ne moshën 28 vjeçare. Ishte anëtar i përfaqësueses se Kosovës për te cilën luajti rreth 20 ndeshje, poashtu ishte edhe anëtare i përfaqësues se Kosovës ne rëre ku gjithashtu luajti rreth 30 ndeshje, ne Turqi (Antalia, Alanya) dhe ne Qipro (Girne).