Shfletuesi

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Shfletuesi është dikush apo diçka që bënë paraqitjen a shikimin ndër fleta.

Termi shfletues ka hyrë në përdorim të madh pas çpikjes së Kompjuterit dhe kryesisht përdoret për të treguar një vegël nformatike me të cilën bëhet i mundëshëm paraqitja e fletave elektronike në ekran apo më saktësishtë në një vegël tjetër më komplekse.

Dokumentacion[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Personat të cilët bëjnë rishikimin e një punimi, (dokumentacioni) të shtypur në fleta.

Shiko dhe këtu[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]