Shfrytëzimi ekonomik i Kosovës : 1970-1990

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Shfrytëzimi ekonomik i Kosovës : 1970-1990 libër me autor Marenglen Verli dhe Petrit Ymeri (red.). Botuar në Tiranë nga "Dituria", në vitin 1994. Faqe 125.